Coffeelovers Publieksprijs

Coffeelovers Publieksprijs @ KunstTour 2017.

@ locatie 1, Het Radium – Lage Frontweg 2A – Vredestein Labgebouw.

 

De 16 kunstenaars die meedoen aan de prijs kregen volledige artistieke vrijheid. U bepaalt het winnende kunstwerk en met een beetje geluk krijgt u uw favoriet zelfs mee naar huis! Iedereen wint met een ingevuld stembiljet sowieso een overheerlijke kop koffie!

In 2011 vond de eerste editie van de KunstTour publieksprijs plaats. Dit was een groot succes! De publieksprijs is een prijs waarbij u als KunstTour-bezoeker een stem kan uitbrengen op een kunstwerk. Het winnende werk gaat vervolgens naar één van de stemmers. Door gratis mee te doen aan de publieksprijs maakt u dus kans op een kunstwerk t.w.v. 500,- euro. De publieksprijs wordt dit jaar weer mogelijk gemaakt door Coffeelovers. De lekkerste koffie drinkt u dit jaar bij de centrale KT plek, locatie 1 – Het Radium, Lage Frontweg 2A.

Alle deelnemende kunstenaars aan de Publieksprijs exposeren één werk op de centrale plek bij Het Radium Vredestein Labgebouw. Om deel te mogen nemen dient u het stembiljet in te vullen. Op deze plek kunt u het biljet (1 stembiljet per bezoeker) bemachtigen. Stemmen kan op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni v.a. 11:00 tot 18:00 en maandag 5 juni tussen 11:00 en 17:00. De prijsuitreiking vindt plaats op maandag 5 juni om 18:00 op de centrale KT plek – Het Radium. Hierna is er de mogelijkheid om onder het genot van een Coffeelovers koffie of thee na te praten over de vele locaties, kunstwerken en beelden van de KunstTour.

 

De spelregels

Bezoek de expositie CL Publieksprijs en kies uw favoriet. Vermeld het nummer en de naam van de kunstenaar/favoriet op het stembiljet. Voorzie het stembiljet tevens van uw telefoonnummer zodat wij, wanneer de winnaars bekend zijn, contact met u kunnen opnemen. Inleveren van het stembiljet, na bekijken van de expositie op de centrale KT plek, in de stembus bij de KT infostand.

 

Coffeelovers is vriend van de KunstTour

“Coffeelovers houdt van koffie. Maar we houden ook van het leven. Kunst is voor ons een bron van inspiratie. Graag stimuleren wij talent en dragen met deze prijs een klein steentje bij. Met een volledig ingevuld stembiljet, kunt u op de zaterdag en de zondag op de centrale KT plek gratis van een heerlijke kop Coffeelovers koffie genieten.”

 

De kunstenaars aan de Coffeelovers Publieksprijs 2017 @ Het Radium – begane grond en trappengang Labgebouw.

Jenny Albertz, Frank Dust, Titia Eggen, Frans Tummers, Armand Wachelder, Jos Berkers, Sandrien Wansink, Marjon Merckelbach-Hovens, Erik Hoedemakers, Ronald Kemmeling, Marije Engelen, Robert van den Herik, Louise Verhoef, Noor Tielens, Sandor Sinko, Diana Gambardella.