Ondersteuning tijdens de KunstTour gevraagd (2-5 juni 2017).

De KunstTour is een meerdaags en Euregionaal kunstevenement in Maastricht met als kernactiviteit het verbinden van kunst met een breed publiek. Dit jaar als start van de Kunst en Cultuur Zomer 2017 Maastricht!

Wij hebben ondersteuning nodig om dit te kunnen realiseren, zoals; supposten, tourleiders/gidsen, bemanning voor de infostand, bar medewerkers, ondersteuning op- en afbouw, activiteitenbegeleiding, locatie support en meer. Wij kunnen jouw hulp dus heel goed gebruiken!

Waarom vrijwilligerswerk doen tijdens de KunstTour? Het werk is een uitdaging met een gezellige werksfeer in de culturele sector. Wij hebben een breed aanbod van werkzaamheden die aansluiten op je wensen en mogelijkheden, met begeleiding. Het is een goede aanvulling voor je CV, je ontvangt gratis KT merchandise (bij een minimum van 4 uur werk) en gratis consumptiebonnen op locatie!

Lijkt het je leuk om mee te helpen deze KunstTour, op een nieuwe spannende centrale locatie?

Neem contact op met Stichting ART2Connect, via: communicatie[at]kunsttour.com