Vacatures & Stages

Stageplaatsen

Indien je in de periode januari t/m mei (eventueel ook tot december) een leuke stageplaats zoekt op bijvoorbeeld het gebied van Universitair en HBO Master cultuuronderzoek en/of mediacultuur, organiseren van kunstprojecten, publiciteit of administratie, neem dan contact op met Stichting ART2Connect via communicatie[at]kunsttour.com.

 

Vrijwilligers met een minimale vergoeding

De organisatie van de KunstTour is ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan de jaarlijkse KunstTour Maastricht. Suppoost, gids, barmedewerker, opbouwer, afbreker, secretarieel medewerker of distributeur van de KunstTour Magazine en flyers. Heb je interesse? neem dan contact op met Stichting ART2Connect via communicatie[at]kunsttour.com.

Waarom vrijwilligerswerk doen tijdens de KunstTour? Het werk is een uitdaging met een gezellige werksfeer in de culturele sector. Wij hebben een breed aanbod van werkzaamheden die aansluiten op je wensen en mogelijkheden, met begeleiding. Het is een goede aanvulling voor je CV, je ontvangt gratis KT merchandise (bij een minimum van 4 uur werk) en gratis consumptiebonnen op locatie!